sunnuntai 12. elokuuta 2012

Vinkki muumikeräilijöille + muumialennus!

Huomio kaikki muumikeräilijä!

Useat keräilijät keräävät tuotannosta poistuneita mukeja ja kulhoja, jättäen perusvalikoiman sikseen. Tai sitten tuotannossa olevat astiat ovat myös käytössä olevia astioita.

Muumien keruun yksi perusasia on astioiden arvo. Sillä on hyvä oikeuttaa kalliiden astioiden osto: ne eivät menetä arvoaan ellei niitä sysätä markkinoille uudestaan (kuten on käynyt esim. matalille lautasille ja Perhe-sarjalle) ja aiheuta notkahdusta, vaikka hetkellistä niiden kysyntään ja arvoon.
Nyt kaikki ne teistä keräilijöistä, joiden mielestä keruumukin tai kulhon täytyy olla uusi;

Muumipeikko sekä Niiskuneiti poistuvat tuotannosta!! Sekä mukit että kulhot molemmista! Saamme vuodenvaihteessa, tai ehkä jo ennemminkin uudet versiot näistä perusprinteistä. Sininen "Muumipeikko jäällä" on ollut tuotannossa vuodesta 1999, ja keltainen Niiskuneiti vuodesta 2001.

Sekä nämä, että myös muita muumeja voi ja kannattaa ostaa uusina varastoon! Niiden arvo nousee heti vuodenvaihteen jälkeen. Käytössä olevan tilalle kannattaa muistaa hommata ne uudet jos sen tärkeäksi kokee.

MUUMIALENNUS ELOKUUN LOPPUUN ASTI -20%!! Yli 100e tilaukset postikuluitta. Vinkkinä menee senkin vuoksi, että kaikki ihmiset eivät suinkaan asu kaupungeissa, ja olen nähnyt pienempien kauppojen myyvän mukeja huikeaan, huikeaan hintaan. Kotipostiin ja halvalla, mikä sen helpompaa, vink vink.


2 kommenttia:

  1. Onko muki arvokkaampi, jos tarra on mukissa kiinni?

    VastaaPoista
  2. Hei!
    On, sillä tarra on oikeastaan ainoa tae tuotteen uutuudesta. Käytetty ei ole koskaan sama kuin uusi, ja siksi noilla perusmukien viivakooditarroillakin on merkitystä.

    VastaaPoista

Jätähän kommenttipostia!