tiistai 14. elokuuta 2012

Peltipurkki Pikku Myy

Tämä tuli vastaan aivan vahingossa. En nimittäin tiennyt enää omistavani näitä Martinexin peltisiä muumipurkkejä yhtään kappaletta.

Mustavalkoinen Pikku Myy -purkki oli tarjolla useassa eri koossa. Tämä taitaa olla toiseksi pienin.
En tiedä myydäänkö näitä enää. Martinex otti muutama vuosi sitten ideasta vaarin ja alkoi urakalla markkinoimaan omia muumituotteitaan designina, muumivalikoiman määrä moninkertaistui parin vuoden aikana, ja samalla lailla kuin Arabian tuotteet, myös näissä valikoima muuttuu ja vaihtuu. Ei siinä, ovathan nuo kestävää laatua ja hyviä tuotteita.

Niitä retromukeja en ole koskaan yhtään kappaletta omistanut. Ne ovat kyllä hienoja, ei siitä mihinkään pääse. Erityisesti se vihreä Haisulimuki... Mutta joku raja se on itselle vedettävä, ja tällä keräyskierroksella se menee siinä, että kaupasta en yhtään ainoaa Martinex-muumia normaalihinnalla tule ostamaan. Kukkaro ei kestä muuten. Paitsi että ne mukithan taitavat olla Muurlan mukeja.. No yhtä kaikki, muumeja siellä ja muumeja täällä..

Sen verran jo innostuin tuosta Finnish Design Shopin tarjouksesta.. Yritän kovasti muistella, että mitenkä se kukkaro kesti keräilyn, kun aivan samalla hädällä ja kiireellä näitä muumeja täytyi kerätä silloinkin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän kommenttipostia!