torstai 9. elokuuta 2012

Muumimuki Lumileikkejä



Vuoden 2011 talvisesonkimukissa muumit leikkivät lumessa. Mukin nimi onkin Lumileikkejä.
Sesonkimukit ovat varmasti yksi suurin tekijä, mikä tekee ihmisestä muumikeräilijän. Tieto siitä että tuote on saatavilla vain muutaman kuukauden, saavat meidät haluamaan niitä. Kyse ei ole tarvitsemisesta vaan nimenomaan haluamisesta.
Talvi- ja kesäsesonkimukit eroavat toisistaan siten, että talvimukeilla ei ole vastinetta kulhomuodossa kun taas kesämukeista on aina myös kulhoversio. Se on mielenkiintoinen seikka, en tiedä miksi niin on.
Ostin mukin juuri paikallisesta Anttilasta, jossa oli hyllyllä vielä pari jäljellä. Onneksi oli. Kirpputorit pullistelevat erityisesti sesonkimukeja, mutta en millään haluaisi laittaa taas roppakaupalla rahaa lyhyehkössä ajassa. Ajattelinkin että ehkäpä keräilen tuotannossa olevia pikkuhiljaa... Aika senkin näyttää. Voi olla että haluaminen yltyy niin että keräänkin kaikki sesonkituotteet ensin..

Elokuun ajan Finnish Design Shopissa kaikki muumit ovat -20% tarjouksessa, tiedoksi vain muillekin muumittajille! Ilmaiset toimituskulut yli 100 e tilauksille, joten hyvinkin edullisemmin voi saada muumeja ja muutakin kotiinsa, varsinkin jos asuinpaikka ei se aivan keskeisin ole..

2 kommenttia:

  1. Moikka, olen yrittänyt selvittää, mistä saisi listan k a i k i s t a Muumimukien sesonkituotteista. Lista löytyy kaikista mukeista, mutta ei erikseen sesonkituotteista. Löytyisköhän joltain tai voisiko asiantuntevampi listata ne?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei!
      Kokosin Arabian esitteestä sesonkimukit ja listasin yhteen. En tiedä saanko sitä tänne ladattavaksi laitettua mutta se löytyy minulta .jpg ja .rtf -muodossa. Arabian esitteet eivät ole ihan tuoreimmilla tiedoilla päivitetyt, mutta sesonkituotteet löytyvät vuosilta 2004-2013 kesä.

      Poista

Jätähän kommenttipostia!