maanantai 6. tammikuuta 2014

Muumitrokarit ärsyttää


Muumien uusi Tove 100 -sarja on tullut kauppoihin.

Kuulin tutulta, kuinka hän oli ollut ostamassa ensimmäisenä myyntipäivänä mukia. Tarkoituksena oli ostaa kaksi mukia. Toinen olisi tavallinen ja toinen ns. "rillimuki". Noissa mukeissahan on nyt keräilyerikoisuutena joka kuudennessa mukissa mustat silmälasit mukin sisäpinnassa.

No. Kaupan valikoima oli osoittanut tyhjyyttään noista erikoismukeista. Kassalla tuttava oli nähnyt ihmisen jolla oli ollut useampi kappale noita erikoismukeja. Oli nähnyt vaivan ja kerännyt valikoimasta ne.

Itse kävin lauantain Iittalan myymälässä. Mukeja oli esillä kymmeniä. Ei ainoatakaan silmälasimukia.

Huuto.net paljasti todeksi sen mitä uumoilinkin. Siellä ne rillimukit on myynnissä. Yli tuplat kauppahinnasta.

Onneksi vuotta on vielä pitkästi jäljellä ja uusia eriä tulee kauppoihin koko ajan.

ÄLKÄÄ OSTAKO YLIHINTAAN RILLIMUKEJA!!! TROKAREIDEN PUSSIIN ON TURHA SYYTÄÄ RAHAA!

Ärsyttävää.

Oma kokoelma ei ole juuri kasvanut. Talvisesonkiastiat on hankittu, ei muuta edellisten lisäysten jälkeen.

3 kommenttia:

  1. Olen niin samaa mieltä. Ihmeissäni olen että miksei näitä mukeja pakattu ettei niitä pääsisi kaupassa valitsemaan. Todella ärsyttävää. Ja kuinka ylimielisiä trokarit ovat kun mukeja ovat "löytäneet". Murr

    VastaaPoista
  2. Tehtaalle valitin asiasta. Ilmoittivat, etteivät voi trokaukselle mitään. Mielestäni ihan hyvin olisivat voineet, kun tosiaan olisivat pakanneet ne mukit niin piukkaan pakettiin yksittäin, ettei niitä olisi päässyt kurkkimaan. Nyt ei se silmälasiton muki mene kaupaksi, kun kaikki toiveikkaasti odottavat niitä joka kuudensia.

    VastaaPoista
  3. Mun kotikaupungissa kaveri oli nähnyt, miten eräs nainen oli vienyt kassalle kahdeksan rillimukia. Tämä on todella törkeää, sillä rillimukien hamstraajat ovat vaan euron kuvat silmissä laittamassa niitä eteenpäin myyntiin. Näin ollen oikeat fanit jäävät ilman :( en todellakaan osta ylikallista rillimukia jostain huutonetistä.

    VastaaPoista

Jätähän kommenttipostia!