sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Nettiostoksille?

Vinkkinä muille:

Netissä toimivassa sisustustavarakauppa Inessassa on myynnissä myös muumeja. Erityiseksi tuon paikan tekee se, että jo pienellekin tilaukselle saa ilmaisen toimituksen, ja yli 100€ tilauksen yhteydessä saa 10€ alennuslahjakortin!

Inessalta ilmainen toimitus jo yli 50€ tilauksille!


Itse ajattelin ostaa tämän vuoden puolella kaikki perusvalikoiman mukit ja kulhot, niitä kuitenkin osa vielä puuttuu. Välillä kirpaisee käydä kaupassa ja oikeasti maksaa astiat, tuntuu helpommalta hoitaa maksu verkkopankissa. Itsepetosta, tiedän. Onneksi muumikärpänen ei ole purrut vielä niin voimakkaasti että kaikista pitäisi olla tuplakappaleet, tällaisiakin keräilijöitä tiedän.

Joululahjaksi voisi tietenkin toivoa mukia tai kahta. Ne jotka lahjoja ylipäänsä ostavat, voisivat mielellään ostaa suklaa- ja kahvipaketin sijasta kahvikupin.

Yritän nyt toistaiseksi hillitä ostamisiani, luulisi viiden astian ostamisen parin viikon sisään riittävän. Kesän sesonkikulhon kun tilasin Toknetista, oli sielläkin mahdollisuus ilmaiseen postitukseen jos ostokset tilaa lähimpään myymälään. Se oli petollisen hyvä yllätys. Talviastiatkin olisi "pakko" tilata suhteellisen nopeaan..

Kyllä tämä hassusti vaihtelee tämä suhtautuminen muumikeräykseen. Välillä sen unohtaa pitkäksi aikaa, sitten havahtuu pakonomaiseen tunteeseen saada kerättyä kaikkinythetipaikalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän kommenttipostia!