perjantai 28. maaliskuuta 2014

Arabia vastaa trokaritiedusteluun Tove-mukista

Laitoin Arabialle viestiä. Kysyin Tove-mukista hieman kun ärsyttää tuo ilmiö että silmälasimukeja ei vain löydy. Tässä vastaus:

Hei (Muumipappa),
ja kiitos yhteydenotostasi.
Tuotantomääriä emme valitettavasti voi kertoa, mutta Toven juhla -mukeista kuudesosa on silmälasiversioita.
Mukit ovat myynnissä tämän vuoden loppuun asti ja tuotannossa marraskuun loppuun asti. Koska kyseessä ei ole ennalta rajoitettu tuote-erä, emme voi rajoittaa yksittäisen kuluttajan osalta tuotteen ostomäärää.
Edelleen emme  voi määritellä sitä, miten ja koska mukit laitetaan esille myymälöissä, emmekä  myöskään voi vaikuttaa siihen, kenelle ja miten jälleenmyyjät tuotteitamme myyvät. Trokaus-ilmiöstä mekään emme pidä; suosittelemme, että mukeja ei näiltä oman edun tavoittelijoilta hankita, vain näin voimme päästä tästä ikävästä ilmiöstä eroon.

Muumimukit on vuonna 2005 valmistettua Muumipeikko unelmoi -mukia lukuun ottamatta valmistettu normaali- tai sesonkivalikoimaamme käyttötuotteiksi. Olemme toki iloisia muumimukeista keräilyharrastuksena, mutta toivomme muistettavan, että tätä tuotetta on todellakin saatavilla koko tämän vuoden ajan; sen ehtii hyvin hankkia vielä myöhemminkin. Silmälasimukeja tulee varmasti löytymään huomattavasti helpommin  jonkin ajan päästä, kunhan innokkaimmat ovat omansa hakeneet. Tällöin muki täyttänee myös alkuperäisen tarkoituksensa - olla hauska yllätys muiden mukien joukossa.

Ystävällisin terveisin

X X
Kuluttajapalvelupäällikkö/

Consumer Service Manager

Noin. Mukia siis valmistetaan marraskuun loppuun saakka. Ei osteta silmälasimukeja trokareilta!!!


All things Moomin -verkkokaupassa on nyt -10% ale. Ei kun etsimään Euroopan suurimmasta valikoimasta juuri sinulle sopivia tuotteita!